Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- 6 Eier (Größe M)
Süßer Mürbteig
- 50 g Mandeln
- 220 g Weizenmehl, glatt
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
Zitronenfülle
- 4 - 5 Bio-Zitronen
- 110 g Zucker
- 2 Eier
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Maisstärke
- 1 Prise Salz
- 250 g Schlagobers
Baiserhaube
- 220 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 150 - 200 g Himbeeren, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Zitronen-Baiser-Torte
2h 10min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Limoncello-Tartelettes
3h 15 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 Std. 20 Min
Italienische Obsttorte
3h 15 min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Tarte Tatin
1h 15 min
Zitronentarte
4h
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30 min
Lemon Curd-Tartelettes
2h
Mini-Schokokuchen mit weichem Kern
30min