Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
- 30 g Oliven, entsteint, halbiert
- 50 g Walnusshälften, grob gehackt
- Wasser zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 185 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Bier-Ähren
14 Std.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Baguettes
15 godz.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.