Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
- 30 g Oliven, entsteint, halbiert
- 50 g Walnusshälften, grob gehackt
- Wasser zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 185 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatta
17 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Knusperspitze
5h 30 min.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Baguettes Rustica
15 godz.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Baguettes
15 godz.
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min