
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser kalt
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe erbsengroß (1 g)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
- 30 g Oliven entsteint, halbiert
- 50 g Walnusshälften grob gehackt
- Wasser zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1201 kcal / 4891 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 185 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16hod. 40min
Bauernbrot
16hod. 15min
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min
Ciabatta
17hod.
Speck-Käse-Stangerl
14hod. 45min
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Vinschgerl
14hod.
Baguettes
15hod.