Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di bieta verde a costa argentata
- 15 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 80 g di lenticchie rosse, secche
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 3 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di papaya a dadini (1 cm)
- 2 cipollotti a rondelle
- 50 g di Feta sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinaci al burro
30min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di legumi (vegan)
50min
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2h 45min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Pollo all'orientale con riso e verdure al vapore
40min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min