Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di bieta verde a costa argentata
- 15 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 80 g di lenticchie rosse, secche
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 3 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di papaya a dadini (1 cm)
- 2 cipollotti a rondelle
- 50 g di Feta sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min