Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo dashi
- 2 trozos de alga kombu
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de copos de bonito deshidratado (katsuobushi)
Sopa de miso
- 1 cucharada de alga wakame deshidratada
- 80 g de pasta miso blanco (shiro miso) o rojo (aka miso)
- 4 setas shiitake frescas (cortadas en láminas, sin tronco)
- 200 g de tofu firme (cortado en dados de 1 cm)
- 2 de cebolletas rectas tiernas (cortadas en rodajas finas diagonales)
-
3
pellizcos de ito togarashi (mezcla de 7 especias japonesa)
nebo 3 pellizcos de condimento de chile en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 323.7 kJ / 77.3 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramen con salmón y brócoli - Japón
30min
Sopa asiática de verduras con tofu
1 Std. 30 Min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Sopa de miso
25min
Curry indio de verduras
40min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1h
Helado mantecado de matcha
4h 20min
Kimchi de verduras
48 godz.
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 min
Sopa de fideos japoneses
1h 15min
Sopa de miso con vegetales
20min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min