Kompatibilní verze
Espaguetis con albóndigas de avena y zanahoria
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas de zanahoria
- 120 g de zanahoria en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- 30 g de almendra molida
- 150 g de copos de avena
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- harina integral de trigo para formar las albóndigas
- 400 g de espaguetis
Salsa de tomate cruda
- 280 g de tomate maduro
- 1 diente de ajo
- 50 g de tomates secos en aceite
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de vinagre de manzana
- 1 pellizco sal
- 1 dátil sin hueso
- hojas de albahaca fresca para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2235 kJ / 534 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 80.8 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 844.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50 Min
Chile vegetariano
1h 5 min.
Croquetas de patata y migas con kale y judías
1 Std.
Pastel de lentejas
6h
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20 Min
Nuggets veganos con salsa de mostaza y "veganesa"
2 Std. 40 Min
Seitán
4h 30min
Hamburguesas de soja
35 Min
Hamburguesa vegetariana
1 Std. 15 Min
Chile sin carne
1 Std.
Lasaña de soja a la florentina
1h 30min
Salsa boloñesa de soja
40 Min