Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 150 g di carne trita di manzo
- 150 g di carne trita di maiale
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate delicatamente
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 foglia di alloro, fresca
- 320 g di pasta secca all'uovo tipo pappardelle
- 300 g di ricotta
- 30 g di burro a pezzi (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2875 kJ / 687 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Gulasch di manzo
1h 5 phút
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 phút
Penne alla puttanesca
35 Min
Pizza margherita
2h 10 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
Žádné hodnocení
Pizzette
1h 20 min
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Preimpasto per pane
24h 30min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 Std. 30 Min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min