
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnuss-Rosmarin-Teig
- 80 g Walnüsse, gehackt oder Walnusshälften
- 40 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rosmarin abgezupft
- 230 g Vollkorn-Weizenmehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 120 g Butter weich, in Stücken
- 1 Ei
Limoncello-Füllung
- 80 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen unbehandelt, 1 EL Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 80 g Limoncello
- 1 Ei
- 4 Eigelb
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Feige geachtelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 536 kcal / 2244 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Zitronentarte
4hod.
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6hod. 10min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1hod.
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1hod. 40min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5hod.
Griechische Bougatsa mit Honig und Pistazien
4hod. 45min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5hod. 40min
Pecannuss-Pie
5hod. 10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Zitronen-Baiser-Tarte
2hod. 30min
Lemon Curd-Tartelettes
2hod.