Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnuss-Rosmarin-Teig
- 80 g Walnüsse, gehackt oder Walnusshälften
- 40 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rosmarin, abgezupft
- 230 g Vollkorn-Weizenmehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
Limoncello-Füllung
- 80 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, 1 EL Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 80 g Limoncello
- 1 Ei
- 4 Eigelb
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Feige, geachtelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2244 kJ / 536 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1h
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6h 20min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 godz.
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Tomaten-Cocktail
30 min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 godz. 45 min
Zitronentarte
4h
Lemon Curd-Tartelettes
2 godz.