Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnuss-Rosmarin-Teig
- 80 g Walnüsse, gehackt oder Walnusshälften
- 40 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rosmarin, abgezupft
- 230 g Vollkorn-Weizenmehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
Limoncello-Füllung
- 80 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, 1 EL Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 80 g Limoncello
- 1 Ei
- 4 Eigelb
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Feige, geachtelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2244 kJ / 536 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Lemon Curd-Tartelettes
2 Std.
Zitronentarte
4 godz.
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4 Std. 40 Min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6h 20min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Pistazien-Cheesecakes mit Mango
2h 30min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 Std.
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 godz. 50 min
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45min