Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnuss-Rosmarin-Teig
- 80 g Walnüsse, gehackt oder Walnusshälften
- 40 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rosmarin, abgezupft
- 230 g Vollkorn-Weizenmehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
Limoncello-Füllung
- 80 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, 1 EL Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 80 g Zitronenlikör Limoncello
- 1 Ei
- 4 Eigelb
- 200 g Sahne, 32 - 35 % Fett
- 8 Feigen, geachtelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2244 kJ / 536 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Zitronentarte
4h
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Tarte Tatin
1h 15min
Limoncello-Creme
5 Std.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h