Kompatibilní verze
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- 350 g massa tipo pevide
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g ervilhas de quebrar
- 350 g atum em lata escorrido
Molho
- 130 g azeite
- 15 g manjericão
- 80 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2791.9 kJ / 667.3 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 805.7 mg
Alternativní recepty
Caril de legumes com bulgur
55min
Farfalle com curgete e limão
45min
Tagliatelle de peru carilado
50min
Dip de tomate e queijo-creme
5min
Brunch inglês
50min
Salada de arroz com melancia e mozarela
45min
Salada de orzo com camarão
45min
Patê de grão com sabor a mar
10 min
Massa com brócolos e queijo
50min
Tarte de cogumelos e castanhas
1h 25min
Bolo de maçã e gengibre ao vapor
1h 10min
Salada de arroz, ervilhas e camarão
30min