Kompatibilní verze
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- 350 g massa tipo pevide
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g ervilhas de quebrar
- 350 g atum em lata escorrido
Molho
- 130 g azeite
- 15 g manjericão
- 80 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2791.9 kJ / 667.3 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 805.7 mg
Alternativní recepty
Arroz de pescada com alho-francês
35 Min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Lentilhas com salmão em lascas
35 Min
Massa gratinada com couve-de-bruxelas e bacon
50 Min
Salada de arroz com frango e pesto de hortelã
8h
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2 Std.
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30 Min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Linguine com delícias do mar e agrião
25 Min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 Min
Salada de arroz e atum
1 Std.
Esparguete de frutos do mar
45 Min