Kompatibilní verze
Almôndegas de frango com orzo e molho de iogurte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g sobras de pão
- 25 g coentros, mais q.b. p/ guarnecer
- 20 g aneto
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 500 g carne de frango, s/ osso e s/ pele semicongelada, cortada em cubos pequenos
- 2 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 15 g vinagre de sidra
- 1 dente de alho
- 150 g iogurte grego natural
- 50 g pepino cortado em cubos pequenos (1 cm aprox.)
- 1000 g água
- 300 g massa tipo pevide
- 150 g espinafres baby
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1350.4 kJ / 322.7 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 674.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1h 5 min.
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1h 10min
Frango de fricassé
30 Min
Dumplings de camarão
4h
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45 Min
Spanakopitas de carne e espinafres
1h 5 min.
Canelones de beringela
1h 5 min.
Crepes de pescada
1h 15min
Lasanha de frango com pesto
1 Std. 20 Min
Lasanha caprese
50 Min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 min