Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di farina di grano saraceno
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 10 g di strutto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 391.5 kJ / 93.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 305.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous marino (vegan)
30 Min
Pizza assettata
1h 45 min.
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2 Std. 30 Min
Pizza vegetariana arcobaleno
2 Std.
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30 Min
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Svizzere vegan
1 Std.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Fougasse
12h 50min
Ciambella ciociara
3 Std.
Torta di quinoa con cannellini
1 Std. 5 Min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15 Min