Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di farina di grano saraceno
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 10 g di strutto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 391.5 kJ / 93.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 305.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza alla romana
1h 40min
Rose al farro e vaniglia
6h 30min
Pane australiano con burro dolce
45min
Puccia
1h 30min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Focaccia dolce alle nocciole
1h 45min
Strüdel all'uva
1h
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Crostata di frutta secca e miele
1h 10min
Smacafam
55min
Penne integrali con capperi e olive
30min
Paciarella
1h