Kompatibilní verze
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 150 g di carne trita di manzo
- 150 g di carne trita di maiale
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate delicatamente
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 320 g di pasta secca tipo pappardelle
- 300 g di ricotta
- 30 g di burro a pezzi (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2875 kJ / 687 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezze maniche affumicate
25min
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Lasagne classiche
2h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Lasagne al forno
2h 30min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Stufato di fagioli con polpette
Žádné hodnocení
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Lasagna classica (senza lattosio)
1h 45min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min