Kompatibilní verze
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 150 g di carne trita di manzo
- 150 g di carne trita di maiale
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate delicatamente
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 320 g di pasta secca tipo pappardelle
- 300 g di ricotta
- 30 g di burro a pezzi (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2875 kJ / 687 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Pastina con pollo e pesto
35min
Tagliatelle di nonna Marietta
1u.
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Blanquette di vitello
1 godz. 30 min