Calamarata, spigola e Pachino

Calamarata, spigola e Pachino

4.4 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 5 g di basilico fresco lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca tipo calamarata
    320 g di pasta secca, tipo calamarata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 186.7 mg
Protein 23.5 g
Kalorie 1740.9 kJ / 416.1 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 46.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...