
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di basilico fresco lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca tipo calamarata
nebo 320 g di pasta secca tipo calamarata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 416.1 kcal / 1740.9 kJ
- Protein
- 23.5 g
- Tuk
- 12.1 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 186.7 mg
Alternativní recepty
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Calamari alla napoletana
40min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1hod.
Linguine con scampi al limone
20min
Spaghetti al polpo
1hod. 10min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Farfalle pesto e gamberi
20min