Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
nebo 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 186.7 mg
Alternativní recepty
Polpetti affogati
45 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Linguine ai gamberoni
30 min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 Std. 25 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min