Calamarata, spigola e Pachino
TM6 TM5 TM31

Calamarata, spigola e Pachino

4.5 ( 51 hodnocení )

Suroviny

  • 5 g di basilico fresco lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca tipo calamarata
    nebo 320 g di pasta secca tipo calamarata

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
416.1 kcal / 1740.9 kJ
Protein
23.5 g
Tuk
12.1 g
Sacharidy
46.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
186.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty