Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
nebo 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 186.7 mg
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Baccalá alle olive
25 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Ravioli con ripieno di pesce
1 godz. 30 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min