Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di burro
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di verdure miste (gambi di sedano, carote e cipolle) a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di tagliolini all'uovo
- 60 g di vino bianco secco
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di speck a cubetti (1-2 cm)
- 800 g di zucca gialle decorticata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Tubettoni piselli e funghi
40 Min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Penne peperoni e noci
35 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Paccheri zucca e salsiccia
30 Min