Risotto zafferano e pioppini

Risotto zafferano e pioppini

4.6 102 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di scalogno a pezzi
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 250 g di funghi pioppini puliti e a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11.6 g
Kalorie 2000 kJ / 478 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 67.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...