Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di scalogno a pezzi
- 70 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 250 g di funghi pioppini, puliti e a pezzi
- 50 g di vino bianco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 67.4 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con crema di asparagi
50 Min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto autunnale
50 Min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min