Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 333 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Salmone al cartoccio
35 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min