Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 320 g di pasta tipo penne (11 minuti di cottura)
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Casarecce risottate al limone
30 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min