Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 320 g di pasta tipo penne (11 minuti di cottura)
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Risotto al pomodoro
40min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Spaghetti alla carbonara
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta tonno e olive
35min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min