Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 170 g di pecorino Romano a pezzi (3cm)
- 700 g di acqua
- 350 g di spaghetti grossi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 Min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40 Min
La cacio e pepe
20 min
Risotto cacio e pere
40 Min
Pasta alla gricia
30 min