Polenta con funghi e salsiccia

4.7 282 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Ragù
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di salsicce di maiale spellate e sgranate
  • 2 foglie di salvia fresca lavate
  • 200 g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
    30 g di funghi secchi, misti, puliti e a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di vino bianco
  • 100 g di passata di pomodoro
Polenta
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
    25 g di burro
  • 400 g di farina di mais tipo fioretto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2269.1 mg
Protein 21.1 g
Kalorie 2151 kJ / 514.1 kcal
Tuk 37.3 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...