Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsicce di maiale, spellate e sgranate
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
-
200
g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
nebo 30 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 60 g di vino bianco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais tipo fioretto
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3167 kJ / 757 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 37.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Arista all'arancia
8 godz. 35 min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Penne alla Norcina
45 min