Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsicce di maiale, spellate e sgranate
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
-
200
g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
nebo 30 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 60 g di vino bianco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais tipo fioretto
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3167 kJ / 757 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 37.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie e salsiccia
2h 55 min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Cotechino e lenticchie
1h
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Fagioli con le cotiche
1h 45 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Sugo all'amatriciana
50min
Crescia al formaggio
3h 10min