Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsicce di maiale, spellate e sgranate
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
-
200
g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
nebo 30 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 60 g di vino bianco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais tipo fioretto
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3167 kJ / 757 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 37.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Polenta con i funghi
1 Std. 15 Min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1 Std. 30 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Polenta con ragù (Bimby Friend)
1 Std. 10 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min