Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de foie gras de canard cru, éveiné et coupé en morceaux (3 cm)
- ½ c. à café de cinq-épices en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cognac
- 2 c. à soupe de banyuls
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 baies de genièvre
- 300 g de pommes de terre à chair ferme, type Roseval, (4 env.), épluchée et coupée en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1354 kJ / 326 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 25.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piquillos à la morue
1h 30min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1h 45 min
Sauce soubise
30min
Blanquette de veau
1h
Assiette de vanets
Žádné hodnocení
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Trio d'éclairs façon sandwich
1h 45 min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Mini-hamburgers italiens
40min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min