Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2236 kJ / 533 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15 min.
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Bohneneintopf
1h
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30 min