Kompatibilní verze
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Leite de amêndoa
- 200 g amêndoa c/ pele
- 500 g água, mais q.b. p/ demolhar
Almôndegas de cenoura
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 150 g flocos de aveia finos
- 1 pitada de sal marinho
- 1 pitada de pimenta preta
- 400 g água
- Farinha integral q.b. p/ polvilhar
Molho de tomate cru
- 280 g tomate maduro
- 1 alho
- 50 g tomate seco
- 40 g azeite
- 1 c. chá de vinagre de sidra
- 1 pitada de sal
- 1 tâmara s/ caroço
Massa
- 1200 g água
- 400 g esparguete integral através do bocal da tampa
- Folhas de manjericão q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 4401.2 kJ / 1051.9 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 131.3 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 17.6 g
- Sodík
- 151.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolonhesa sem carne
45min
Strogonoff de cogumelos
30min
Empadão vegetariano
1h 40min
Alho-francês à Brás
45min
Bolonhesa vegan
40min
Arroz amigo do pato
45min
Estufado de tofu
30min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1u. 45min
Salada de legumes com bolinhas de queijo
45min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1h 35 min
Tofu mexido
25min
Pataniscas de grão-de-bico
15min