Kompatibilní verze
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Leite de amêndoa
- 200 g amêndoa c/ pele
- 500 g água, mais q.b. p/ demolhar
Almôndegas de cenoura
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 150 g flocos de aveia finos
- 1 pitada de sal marinho
- 1 pitada de pimenta preta
- 400 g água
- Farinha integral q.b. p/ polvilhar
Molho de tomate cru
- 280 g tomate maduro
- 1 alho
- 50 g tomate seco
- 40 g azeite
- 1 c. chá de vinagre de sidra
- 1 pitada de sal
- 1 tâmara s/ caroço
Massa
- 1200 g água
- 400 g esparguete integral através do bocal da tampa
- Folhas de manjericão q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 4401.2 kJ / 1051.9 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 131.3 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 17.6 g
- Sodík
- 151.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolonhesa sem carne
45 min
Massa com alho e tomate
55 min
Empadão de seitan
2h
Mousse de chocolate com aquafaba
4 Std.
Gelado de bebida de soja
Žádné hodnocení
Almôndegas de grão com molho de tomate picante
45 min
Empadão vegetariano
1u. 40min
One pot de quinoa
40 min
Arroz de verduras
1h 10 min
Guisado de feijoca
25 min
Arroz amigo do pato
45 min
Paella primaveril
30 min