Kompatibilní verze
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré de batata-doce
- 800 g batata-doce cortada em cubos
- Água q.b. p/ cozer
- Sal marinho q.b.
- 400 g leite
- 50 g manteiga
- Noz-moscada q.b.
- Pimenta q.b.
Papelotes de garoupa
- 500 g lombos de garoupa cortados em cubos (1 cm aprox.)
- 1 pitada de sal marinho
- Sumo de limão q.b.
- Azeite q.b.
- 8 fatias de presunto
- 8 espargos verdes
- 500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2457 kJ / 588 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 Min
Papelotes de salmão com salada de batata
45 Min
Salmão a vapor com molho agridoce
40 Min
Quesadillas de peru e abacate
2h 20min
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 Min
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9 godz.
Salada de batata-doce, romã e feta
35 Min
Linguine com salmão, queijo-creme e lima
50 Min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Lasanha de frango com pesto
1h 20min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min