Kompatibilní verze
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré de batata-doce
- 800 g batata-doce cortada em cubos
- Água q.b. p/ cozer
- Sal marinho q.b.
- 400 g leite
- 50 g manteiga
- Noz-moscada q.b.
- Pimenta q.b.
Papelotes de garoupa
- 500 g lombos de garoupa cortados em cubos (1 cm aprox.)
- 1 pitada de sal marinho
- Sumo de limão q.b.
- Azeite q.b.
- 8 fatias de presunto
- 8 espargos verdes
- 500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2457 kJ / 588 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40min
Fricassé de pescada
1hod. 10min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 min
Quesadillas de peru e abacate
2h 20min
Tarte grega
40min
Tarte de pera e queijo Brie
1hod. 10min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30min
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9 Std.
Filetes com molho de mostarda com batatinhas novas e ovos escalfados
50 min
Lulas no forno
1hod. 10min
Azevias no forno com puré de aipo
1h
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 min