Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cogumelos
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cogumelos frescos
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 10 g molho de soja
- 1 pitada de pimenta
Cebola
- 40 g manteiga
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 40 g vinho do Porto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Espinafres
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados
- 100 g queijo-creme
Montagem
- 1 c. sopa de manteiga
- 1 c. sopa de azeite
- 6 tornedós de vitela (medalhões do lombo)
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 1500 g massa folhada
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 8311.3 kJ / 1986.4 kcal
- Protein
- 89.8 g
- Sacharidy
- 114.7 g
- Tuk
- 127 g
- Nasycený tuk
- 53.6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1801.2 mg
Alternativní recepty
Folhado de salmão
40 min
Swirl de chocolate e framboesa
10min
Salada de pera e bacon com molho de mostarda
20 min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40 min
Enrolado de cogumelos
1 godz. 20 min
Bife Wellington
50 min
Enrolado de legumes e frango
3h 45min
Crocante mediterrânico
50 min
Cogumelos recheados com bacon e alheira e arroz de grelos
45 min
Quadrados de gelado de lima
3h 10min
Cogumelos recheados com frango, mozarela e tomate
2h
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min