
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blatt weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Milch
- 200 g Frischkäse
- 70 g Sweet-Chili-Sauce
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- 1 Schalotte
- 30 g Reisessig
- 30 g Apfelsaft
- 1 Prise Pfeffer
- 2 TL Honig
- 1 EL gelbe Currypaste (siehe Tipp)
- 25 g geröstetes Sesamöl
- 3 Nashi-Birnen in hauchdünnen Scheiben
- 80 g Rucola
- 12 Cherry-Tomaten halbiert
- 25 g Pinienkerne geröstet
- Chilifäden zum Dekorieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 597 kcal / 2500 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1hod. 10min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7hod. 50min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25hod.
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5hod. 30min
Limoncello-Creme
5hod.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2hod. 15min
Limettensorbet mit Gin
3hod. 45min