Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4hod. 35min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h