Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Thunfischpâté
4h 20 min
Scones mit Camembert und Trauben
40 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 menit
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Iberico-Schinken-Creme
10 Min
Zitronenbutter
5 min