Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sahne
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 2 EL Balsamico, hell
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 godz. 40 min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Mozzarella-Carpaccio
40 min
Limoncello-Creme
5 Std.
Glühweinsabayon
10 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min