Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa

Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa

4.7 35 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portions

Suroviny

Smoked Salmon and Avocado Salsa
  • spring onions trimmed, cut in pieces
    1 Tbsp
  • smoked salmon
    80 g
  • fresh baby spinach (volitelně) leaves
    10
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
    20 g
  • avocado flesh only, diced (1 cm)
    ½
Poached Egg Pots
  • water
    700 g
  • fresh baby spinach stalks removed
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • whipping cream
    30 g
  • grated Parmesan cheese
    1 Tbsp
  • medium eggs
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 22 g
Kalorie 1433 kJ / 341 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 2.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...