Kompatibilní verze
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (volitelně)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1433 kJ / 341 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 26.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Crêpes Suzette
35min
Whisked Egg Whites
5min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Salmon Soufflé
1hod.
Boiled eggs
20min
Mashed Potatoes
45min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min
White Long-grain Rice
35min
Bolognese Sauce
1hod. 15min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Basmati Rice
35min