Kompatibilní verze
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (volitelně)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1433 kJ / 341 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 26.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Cod with citrus butter
50min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Asparagus and Mango Salad
35min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Porridge with Fresh Fruit
10min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min