Kompatibilní verze
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (volitelně)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1433 kJ / 341 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 26.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Creamy Vanilla Ice Cream
10h 30min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Mashed Potatoes
45 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 Std. 35 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min