Kompatibilní verze
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de lait
- 300 g de sucre en poudre
- 300 g de sirop de glucose
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 301.8 kJ / 71.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Pâtes fraîches
1 godz.
Glace à la brioche
5h
Kouign-amann
2h 15min
Pâtes fraîches jaunes
1 godz.
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 godz. 30 min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Toffees au caramel
2 godz.
Petits oursons guimauve-chocolat
4 godz.
Pâte à chou
2 godz.
Meringues à aromatiser
3 Std. 30 Min
Meringue classique
3h 25 min