Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Orangen, Bio
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 3 Schalotten, halbiert
- 30 g Öl
- 2 Pck. Rote Bete, gekocht, vakuumiert (à 500 g), grob gewürfelt
- 600 g kochendes Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1037 kJ / 247 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Grüne Blumenkohlsuppe
30 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 min
Gurken-Melonen-Suppe
40 min
Möhrensuppe mit Ingwer
50 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45 min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 min
Zucchinisuppe mit Minze
35 min
Kürbis-Curry-Suppe
45 min