Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 750 g Äpfel (am besten Boskop), geschält, geviertelt
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben
- 500 g Blutwurst, in Scheiben
- 500 g Leberwurst, in Scheiben
- 100 g Milch
- 1 TL Salz
- 30 g Butter
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3594 kJ / 857 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Stielmus-Untereinander
50 min
Grünkohleintopf mit Würstchen
1 godz. 20 min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 godz.
Norddeutsche Pfannkuchen
45 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10 min
Möhren untereinander mit Frikadellen
1 godz. 5 min
Salzschneidebohnen
45 min