Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 750 g Äpfel (am besten Boskop), geschält, geviertelt
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben
- 500 g Blutwurst, in Scheiben
- 500 g Leberwurst, in Scheiben
- 100 g Milch
- 1 TL Salz
- 30 g Butter
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3594 kJ / 857 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1 Std. 10 Min
Stielmus-Untereinander
50min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Möhren untereinander mit Frikadellen
1h 5min
Grünkohleintopf mit Würstchen
1h 20min
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min
Salzschneidebohnen
45min
Stamppot mit Endivien
30min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Labskaus
50min