Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de queso parmesano
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 1 cucharada de azúcar
- 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2949 kJ / 705 kcal
- Protein
- 31.09 g
- Sacharidy
- 71.38 g
- Tuk
- 32.83 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 Min
Pasta "alla Norma"
50min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 Min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 Min
Galets rellenos de boloñesa
3h
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30 Min
Tayín de pollo
20min
Estofado de ternera con tortellini
1h