Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de queso parmesano
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 1 cucharada de azúcar
- 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2949 kJ / 705 kcal
- Protein
- 31.09 g
- Sacharidy
- 71.38 g
- Tuk
- 32.83 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Salsa boloñesa
1 Std.
Tagliatelle con boletus
1 Std.
Risotto
30min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30min
Risotto de salmón e hinojo
25 Min
Escalopines a la pizzaiola
20 Min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Risotto affumicato
30min