Zařízení & příslušenství
Hot and sour soup
Příprava 25min.
Celkový 55min.
4 portion
Suroviny
-
dried black fungus (see Tips)40 g
-
water for soaking
-
oil20 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2 - 3
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
carrot cut into matchsticks150 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into thin strips100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
arrowroot flour2 tsp
-
Chinese black vinegar (see Tips)80 g
-
Shaoxing wine70 g
-
soy sauce40 g
-
eggs lightly beaten2
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
sesame oil for drizzling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.7 g
Kalorie
1310 kJ /
312 kcal
Tuk
21.1 g
Vláknina
6.3 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Made in Taiwan
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Keine Bewertungen
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Mango rice
35 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min