Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water, plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot, cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots, drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- sesame oil, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 312 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Radish cakes
1h 5min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Sambal chilli
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Sambal oelek
20min
Chicken banh mi
4h 35min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Soy milk
24 Std. 30 Min