Zařízení & příslušenství
Hot and sour soup
Příprava 25min.
Celkový 55min.
4 portion
Suroviny
-
dried black fungus (see Tips)40 g
-
water for soaking
-
oil20 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2 - 3
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
carrot cut into matchsticks150 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into thin strips100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
arrowroot flour2 tsp
-
Chinese black vinegar (see Tips)80 g
-
Shaoxing wine70 g
-
soy sauce40 g
-
eggs lightly beaten2
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
sesame oil for drizzling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.7 g
Kalorie
1310 kJ /
312 kcal
Tuk
21.1 g
Vláknina
6.3 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Made in Taiwan
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Thai noodle and seafood salad
50min.
Wonton soup
1hod.
Vegetarian Japchae
45min.
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min.
Asian master stock
1hod. 45min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min.
Thai-style prawn broth with spicy apples
1hod. 15min.
Tamarind paste
45min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Vietnamese mixed meat pho
1hod. 50min.
Savory Rice Porridge (Congee)
35min.