Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water, plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot, cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots, drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- sesame oil, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 312 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35 min
Fried Garlic Pork
50 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35 min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 Min
Hot and sour soup
20 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min