Zařízení & příslušenství
Suan la tang (hot and spicy soup)
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portions
Suroviny
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
368.3 mg
Protein
13 g
Kalorie
738.2 kJ /
175.8 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2hod.
Thai Green Curry Paste
10min.
Braised Chicken Feet and Abalone
50min.
Yu wan tang (fish ball soup)
40min.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min.
Mapo tofu
15min.
Hot and sour soup
20min.
Gado gado
1hod.
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min.
Hot and sour soup
55min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Summer seafood soup
45min.