Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 38.96 g
- Sacharidy
- 2.84 g
- Tuk
- 15.35 g
- Vláknina
- 0.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Calamares con pisto
45 Min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Calamares encebollados
1h
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao con salsa de almendras
35min