Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 38.96 g
- Sacharidy
- 2.84 g
- Tuk
- 15.35 g
- Vláknina
- 0.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1h
Merluza al vapor de almejas
30min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Calamares encebollados
1h
Almejas a la marinera
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Almejas a la sidra
15min