Bacalao con chirlas

Bacalao con chirlas

4.3 25 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 5 - 6 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de agua
  • 250 g de chirlas frescas
  • 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
  • 70 g de pimiento rojo en juliana
  • 50 g de leche
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 38.96 g
Kalorie 1276 kJ / 305 kcal
Tuk 15.35 g
Vláknina 0.44 g
Sacharidy 2.84 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...