
Zařízení & příslušenství
Bacalao con chirlas
Příprava 20min
Celkový 45min
4 raciones
Suroviny
-
dientes de ajo5 - 6
-
de aceite de oliva50 g
-
de vino blanco100 g
-
de agua300 g
-
de chirlas frescas250 g
-
lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)4
-
de pimiento rojo en juliana70 g
-
de leche50 g
-
de perejil fresco picado1 cucharada
Nutriční hodnoty na 1 ración
Kalorie
305 kcal /
1276 kJ
Protein
38.96 g
Tuk
15.35 g
Sacharidy
2.84 g
Vláknina
0.44 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Toma bacalao
9 recept
Španělsko
Španělsko