
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 305 kcal / 1276 kJ
- Protein
- 38.96 g
- Tuk
- 15.35 g
- Sacharidy
- 2.84 g
- Vláknina
- 0.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con salsa de piñones
1hod. 50min
Almejas a la marinera
30min
Bacalao con langostinos
1hod.
Almejas con salsa de azafrán
30min
Sepia al ajillo
25min
Almejas a la sidra
15min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Merluza al vapor de almejas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Calamares encebollados
1hod.