Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 400 - 500 g de carne de cordero en trozos de aprox. 5x5 cm (salpimentada)
- 1 hígado de cordero (volitelně)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimientos verdes en trozos
- 2 tomates maduros (en mitades)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 100 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 43.14 g
- Sacharidy
- 8.69 g
- Tuk
- 30.9 g
- Vláknina
- 2.02 g
Alternativní recepty
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Caldereta de cordero
50 мин.
Cocido madrileño
2h 15min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Carcamusas de Toledo
45min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Costillas al vino con arroz
1h
Estofado de ciervo
1h
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1u. 10min
Arroz caldoso con pez espada
40min
Cordero al ajillo
1h