Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de carne de cordero en trozos, sin nervios cortada en dados de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de colorante amarillo
- 800 g de agua
- 1 ½ pastillas de caldo de carne
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 godz.
Costillas al vino con arroz
1 godz.
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Cabrito en salsa
50min
Pollo al chilindrón
45 min
Arroz amarillo con pollo
40min
Caldereta manchega
1 godz.
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min
Arroz meloso con codornices
1h 10min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12 Std. 45 Min
Caldereta de cordero
50min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min