Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de carne de cordero en trozos, sin nervios cortada en dados de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de colorante amarillo
- 800 g de agua
- 1 ½ pastillas de caldo de carne
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillas al vino con arroz
1h
Arroz amarillo con pollo
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Lentejas estofadas
3 Std. 45 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Arroz caldoso con especias
40min
Guiso de patatas con magro
1h
Fideuá con carne
30min
Fideuá con pollo y langostinos
30min