Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas (chirlas o chochas)
- 2 tarros de fabes cocidas (en conserva), judiones o alubias blancas cocidas (800 g)
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
-
600
g de caldo de pescado
nebo 600 g de agua con 2 cucharaditas de sal - 1 hoja de laurel seca grande
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 cucharada de perejil fresco picado (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1260 kJ / 300 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de vigilia
30 min
Patatas guisadas con gambones
1h
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Guiso "mar y tierra"
50min
Alubias con gambas
20 min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Fabes con pulpo
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Marmitako
40 min
Arroz con bogavante
1h