
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g de agua
-
300
g de pechuga de pollo sin piel
nebo 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos - 120 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 1 nabo en 2-3 trozos (70 g)
- 1 rama de apio en 2-3 trozos (50 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos (100 g)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de colorante amarillo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 28 kcal / 117 kJ
- Protein
- 4.6 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Ensaladilla rusa
1hod. 15min
Caldo base
55min
Caldo de verduras
35min
Caldo de pescado
45min
Caldo vegetal
35min
Caldo de pollo
30min
Arroz a la cubana para dos
1hod.
Caldo de gallina
1hod. 10min
Caldo con ternera y verduras
1hod. 10min
Caldo de pollo con jengibre
1hod. 45min
Hervido
40min
Caldo de ave y jamón
1hod. 5min