Caldo de carne (pollo o ternera)

Caldo de carne (pollo o ternera)

4.2 131 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
1500 g

Suroviny

  • 1300 g de agua
  • 300 g de filete de pechuga de pollo sin piel
    300 g de carne de ternera sin nervios en trozos
  • 120 g de zanahoria en 2-3 trozos
  • 1 nabo en 2-3 trozos (70 g)
  • 1 rama de apio en 2-3 trozos (50 g)
  • 1 puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos (100 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de colorante amarillo (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 4.6 g
Kalorie 117 kJ / 28 kcal
Tuk 0.6 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...