![Caldo de carne (pollo o ternera) Caldo de carne (pollo o ternera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF0B06CE-CB2A-43F8-90AB-C5DC8CF37AAE/Derivates/57A0F7B9-0C94-4E89-A70A-097C6A2D6C97.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g de agua
-
300
g de pechuga de pollo sin piel
nebo 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos - 120 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 1 nabo en 2-3 trozos (70 g)
- 1 rama de apio en 2-3 trozos (50 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos (100 g)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de colorante amarillo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 117 kJ / 28 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Caldo de pollo
30min
Caldo de pollo con jengibre
1u. 45min
Caldo de pescado
45min
Caldo de verduras
35min
Bígaros al vapor de algas
30min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1ч. 5 мин.
Caldo de gallina
1u. 10min
Caldo base
55 Min
Caldo de ave y jamón
1ч. 5 мин.
Caldo ibérico
1u. 10min
Caldo vegetal
35min
Hervido
40min