Pechuga de pollo a la naranja

Pechuga de pollo a la naranja

2.7 94 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 50 g de calabacín con piel
  • 50 g de cebolla
  • 4 - 5 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 400 g de filete de pechuga de pollo sin piel salpimentada en trozos de 4 cm
  • 20 g de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
  • 20 g de brandy
  • 60 - 80 g de zumo de naranja

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 47.6 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 1051 kJ / 251 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...