
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de calabacín con piel
- 50 g de cebolla
- 4 - 5 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de pechuga de pollo sin piel salpimentada en trozos de 4 cm
- 20 g de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
- 20 g de brandy
- 60 - 80 g de zumo de naranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 251 kcal / 1051 kJ
- Protein
- 22.9 g
- Tuk
- 12.6 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 47.6 mg
Alternativní recepty
Pollo con salsa de melocotón
35min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Pescado con salsa de champiñones
30min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2hod. 30min
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Pollo a las hierbas
40min
Calamares al whisky
45min
Pollo a la miel
15min
Pollo a la cerveza negra
45min
Lomo de cerdo con piña
1hod. 15min