![Pechuga de pollo a la naranja Pechuga de pollo a la naranja](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BB500C37-249D-4C58-B295-C1F31329A16B/Derivates/51F504C9-A2B7-4027-B80F-44213854A9A4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de calabacín con piel
- 50 g de cebolla
- 4 - 5 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de pechuga de pollo sin piel, salpimentada en trozos de 4 cm
- 20 g de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
- 20 g de brandy
- 60 - 80 g de zumo de naranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 47.6 mg
Alternativní recepty
Pavo con piña
30 Min
Calamares al whisky
45 Min
Escaldums de pavo
50 min
Pollo a las hierbas
40 Min
Lomo de cerdo con piña
1 Std. 15 Min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40 Min
Pollo a la cerveza negra
45 Min
Pescado con salsa de champiñones
30 Min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 Min
Pollo con salsa de melocotón
35 min
Escalopines al limón y vino blanco
35 min
Pollo a la miel
15 Min