Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 1 c. à café de sauge déshydratée, hachée
- 600 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 50 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 300 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de gruyère, râpé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1261 kJ / 303 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 23.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Cake au chou-fleur
1 godz. 15 min
Gratin de fenouil
35min
Lasagne aux légumes anciens
1 godz. 40 min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1h 20min
Tarte croustillante carotte et courgette
1 godz.
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Poivron farci au risotto de romarin
1 godz. 15 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 godz.