
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno ai funghi
- 120 g di Gruviera a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 80 g di cipolla rossa a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca tritata
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di farina di mais bianca
- 20 g di burro
- 200 g di mais dolce in scatola sgocciolato (peso netto)
-
150
g di Biltong, carne essiccata, marinata e speziata a striscioline
nebo 150 g di bacon affumicato a fette a striscioline - 100 g di feta sbriciolata
- 200 g panna, qualsiasi tipo
- 10 foglie di basilico fresco spezzettate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 340 kcal / 1422 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Relish di zucchine con nettarine
Žádné hodnocení
Eclair con ciliege
Žádné hodnocení
Polpette alla rucola
40min
Pop corn di patate
1hod. 30min
Francesinha
1hod.
Nasi goreng
Žádné hodnocení
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Insalata di patate con verdure fermentate
Žádné hodnocení
Braciole pugliesi
1hod.
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2hod. 30min
Caldo verde
35min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1hod. 45min