Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno ai funghi
- 120 g di Gruviera, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, tritata
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di farina di mais, bianca
- 20 g di burro
- 200 g di mais dolce in scatola sgocciolato (peso netto)
-
150
g di Biltong, carne essiccata, marinata e speziata, a striscioline
nebo 150 g di bacon affumicato a fette, a striscioline - 100 g di feta, sbriciolata
- 200 g panna, qualsiasi tipo
- 10 foglie di basilico fresco, spezzettate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e spinaci
1h
Crema di funghi
20min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Tiramisù (senza glutine e senza lattosio)
Žádné hodnocení
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Sformato di zucchine
1sa 10 dk
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1h 5min
Polpette in salsa spagnola
1h
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1h 55min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25min
Lasagna di zucchine
2 Std.