Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 limoni, il succo spremuto fresco
- 4 carciofi
- 550 g di acqua
- 300 g di fave surgelate, scongelate
- 200 g di piselli surgelati, scongelati
- 200 g di taccole, a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 270 g di rapa, pelata e a pezzi (1-2 cm)
- 270 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 4 cipollotti, senza la parte verde, a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di dragoncello
- 250 g di fagioli neri in scatola, sgocciolati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1818 kJ / 433 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 31.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Piselli in umido
1h 10min
Zuppa di bietole
35 Min
Fagioli in umido
1h 30min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Carciofi in agrodolce
30 Min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45min
Melanzane piccanti e lenticchie
30 Min
Cardi gratinati
40 λεπτ.