Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 250 g di verza a listarelle
- 100 g di funghi champignon tagliati a fette
- 100 g di fagioli borlotti, ammollati in acqua per 12 ore e scolati
- 50 g di ceci secchi, ammollati in acqua per 12 ore e scolati
- 50 g di lenticchie decorticate, ammollate in acqua per 12 ore e scolate
- 850 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 300 g di pasta tipo ditalini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1u.
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di ceci e cicoria
1u.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Favata sarda
1u.
Zuppa di fave
50min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Zuppa di piselli spezzati
1u.
Zuppa di lenticchie
50min
Fave in umido
1u.