Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 250 g di verza a listarelle
- 100 g di funghi champignon tagliati a fette
- 100 g di fagioli borlotti, ammollati in acqua per 12 ore e scolati
- 50 g di ceci secchi, ammollati in acqua per 12 ore e scolati
- 50 g di lenticchie decorticate, ammollate in acqua per 12 ore e scolate
- 850 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 300 g di pasta tipo ditalini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Minestra di zucca e riso integrale
1u. 20min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di ceci e cicoria
1u.
Zuppa di bietole
35min
Minestra di riso e ceci
30min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Zuppa di carciofi
35min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1u. 20min