Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di acqua
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Cinghiale in umido
1h 45min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min