Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di acqua
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Coda alla vaccinara
3h
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Lampredotto
1h 20 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min