Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri a rondelle
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 400 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 500 g di trippa tipo lampredotto
- 1 patata a cubetti
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1126 kJ / 269 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Crostini con crema di milza
1h
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Peposo toscano
1h 30min
Paté di fegatini
30 min