Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo, privato dei semi
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di salsiccia fresca a pezzetti (1 cm)
- 100 g di salsiccia piccante a fettine (5 mm)
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 200 g di verza a listarelle molto sottili (1 mm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 150 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne - 540 g di fagioli borlotti lessi, sgocciolati (peso sgocciolato)
- 100 g di farina di manioca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2300 kJ / 550 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 15.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50min
Zuppa gitana
1h
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Jota carnica
1h 5min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 Std. 15 Min
Fideuá di polpo
1h 10min
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1h 10min
Salsa pomodoro e feta
10min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min