Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo, privato dei semi
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di salsiccia fresca a pezzetti (1 cm)
- 100 g di salsiccia piccante a fettine (5 mm)
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 200 g di verza a listarelle molto sottili (1 mm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 150 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne - 540 g di fagioli borlotti lessi, sgocciolati (peso sgocciolato)
- 100 g di farina di manioca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2300 kJ / 550 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 15.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fave in umido
1h
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Zuppa di fagioli
40 min
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Zuppa di quinoa
35min
Virtù teramane
1h
Zuppa di cereali e legumi CucinaBarilla
25min
Fagioli alla veneta
1h 30min