Zařízení & příslušenství
剁椒魚菲力
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
白魚肉片 (帶皮或去皮皆可),切塊300 克
-
蛋 打散1 顆
-
麵粉 (任一種類)50 克
-
油10 克
-
蒜頭20 克
-
15 克 紅辣椒醬紅剁椒醬15 克
-
糖5 克
-
醬油5 克
-
青蔥 切蔥花15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.1 g
Kalorie
848.4 kJ /
203 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
好簡單3步驟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan