Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 白魚肉片 (帶皮或去皮皆可),切塊
- 1 顆 蛋 ,打散
- 50 克 麵粉 (任一種類)
- 10 克 油
- 20 克 蒜頭
-
15
克 紅剁椒醬
nebo 15 克 紅辣椒醬 - 5 克 糖
- 5 克 醬油
- 15 克 青蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 848.4 kJ / 203 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 0.6 g