Zařízení & příslušenství
芝麻花生醬炒青椒雞腿肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
紅蔥頭15 克
-
棒棒腿 略微劃刀500 克
-
花生醬25 克
-
白芝麻1 茶匙
-
醬油5 克
-
清酒5 克
-
糖1 茶匙
-
青椒 切塊50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段10 克
-
青蔥 切絲15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
29.3 g
Kalorie
1074.9 kJ /
257.2 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
好簡單3步驟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan