芝麻花生醬炒青椒雞腿肉

芝麻花生醬炒青椒雞腿肉

4.5 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 紅蔥頭
    15 克
  • 棒棒腿 略微劃刀
    500 克
  • 花生醬
    25 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 醬油
    5 克
  • 清酒
    5 克
  • 1 茶匙
  • 青椒 切塊
    50 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切段
    10 克
  • 青蔥 切絲
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 29.3 g
Kalorie 1074.9 kJ / 257.2 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...