Zařízení & příslušenství
柿乾茄醬炒雙鮮
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
水 (含川燙和料理用)1020 克
-
柿乾 切塊4 顆
-
生花枝圈80 克
-
蝦仁100 克
-
香油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
醬油1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
番茄醬50 克
-
綠色花椰菜 切小朵80 克
-
蔥 切段15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.4 g
Kalorie
893 kJ /
213.6 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
7.2 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常養生食補
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan