綠咖哩蘿蔔燉肉

綠咖哩蘿蔔燉肉

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 梅花肉 切塊
    500 克
  • 泰式綠咖哩醬
    60 克
  • 咖哩粉
    1 ½ 茶匙
  • 10 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 原味優格
    120 克
  • 200 克
  • 1 茶匙
  • 醬油
    10 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 綜合甜椒 切塊
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 略切
    80 克
  • 玉米筍 切塊
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 25.5 g
Kalorie 2746.8 kJ / 657.1 kcal
Tuk 46.6 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...