Zařízení & příslušenství
綠咖哩蘿蔔燉肉
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
梅花肉 切塊500 克
-
泰式綠咖哩醬60 克
-
咖哩粉1 ½ 茶匙
-
油10 克
-
紅蔥頭20 克
-
原味優格120 克
-
水200 克
-
糖1 茶匙
-
醬油10 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
綜合甜椒 切塊50 克
-
新鮮綜合菇類 略切80 克
-
玉米筍 切塊30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25.5 g
Kalorie
2746.8 kJ /
657.1 kcal
Tuk
46.6 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班後輕鬆煮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan