Zařízení & příslušenství
豆瓣魚片
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
太白粉2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋白1 大匙
-
米酒1 大匙
-
鱸魚 鱸魚排,切厚片350 克
-
水1820 克
-
蒜頭30 克
-
薑15 克
-
豬絞肉100 克
-
辣椒油2 大匙
-
花椒粉1 茶匙
-
辣豆瓣醬60 克
-
醬油 依個人口味調整10 - 15 克
-
糖1 茶匙
-
紹興酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
995.1 mg
Protein
12.8 g
Kalorie
787.8 kJ /
193 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
16 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 李德全 II
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan