豆瓣魚片

豆瓣魚片

4.3 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 太白粉
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 蛋白
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 鱸魚 鱸魚排,切厚片
    350 克
  • 1820 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 15 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 辣椒油
    2 大匙
  • 花椒粉
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬
    60 克
  • 醬油 依個人口味調整
    10 - 15 克
  • 1 茶匙
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 995.1 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 787.8 kJ / 193 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 12.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...